Organisatie

Signcall is een aanbieder van innovatieve telecomoplossingen voor doven en slechthorenden. Het is onze ambitie om de telefonische toegankelijkheid voor deze specifieke doelgroep te verbeteren. Met onze software kan men – al dan niet gelijktijdig - bellen via tekst, spraak én beeld. Deze software is bereikbaar via een website en kan geïnstalleerd worden op je computer, smartphone / tablet.

Samenwerking
Telefonische toegankelijkheid voor doven en slechthorenden kan niet alleen gerealiseerd worden met goede software. Veel organisaties realiseren zich niet dat ze maatregelen moeten treffen. Het is een maatschappelijk vraagstuk waar we intensief voor lobbyen en samenwerken met strategische partners. Wij zijn zorgvuldig in de keuze van onze partners en we investeren in relaties.

Pluk de vruchten
Belangrijk is vooral dat je de vruchten plukt van deze samenwerking. Dankzij onze oplossingen kun je sneller verbinden. Met familie, vrienden en collega’s, maar ook met belangrijke voorzieningen zoals de KPN Teletolk en alarmnummer 112. Met als doel om met behulp van telefonie bij te dragen aan veiligheid, welzijn en gezondheid van de doelgroep.

Initiatief
Signcall is een initiatief van Berengroep in samenwerking met nWise en is bij aanvang mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

Organisatie